HET

ARCHIEF

&Hostel plus

 

Net even iets meer!

Wij hebben bij het vinden/zoeken van een vorm voor ons Hostel geprobeerd net iets meer te bieden dan gebruikelijk en daarbij toch een passende prijs te vinden. Met name een aantal extra’s die wij belangrijk vinden hebben wij proberen toe te passen in ons hostel. Los van de hier genoemde extra’s is het voor ons van het allergrootste belang dat u zich welkom voelt bij ons. Ons team is er op ingesteld en zal er alles aan doen om dit waar te maken.

 

Privacy

U slaapt/verblijft in uw eigen afsluitbare slaapcabine!

Veiligheid

Ons team is 7X24 uur aanwezig en beschikbaar! U kunt dus altijd bij iemand van ons team terecht met vragen, opmerking etc.

Lockers

Er zijn gratis lockers beschikbaar om uw (kostbare) ‘spullen’ op te bergen!

Handdoek(en)

Gratis beschikbaar!

Bodywash, shampoo en handsoap van Marie Stella Maris

Gratis beschikbaar! 

Koffie(koffiejongens) en thee

Gratis beschikbaar!

Wifi

Gratis beschikbaar!

Slapen

U slaapt op heerlijke matrassen in een 1- of 2persoons opgemaakt bed. Geen stapelbedden dus!

 

 

Op de begane grond vind je de gemeenschappelijke ruimte. Hier vind je de ruime en comfortabele ‘woonkamer’. Voorzien van lekkere loungebanken en grote (lees)tafel. Ook is er een smart tv. Naast de woonkamer is er ook een compleet ingerichte keuken. Wil je je eigen ontbijtje maken dan kan dat. De koffie (van de ‘Koffiejongens’) en thee is gratis. 

 

Op de 1e en 2e verdieping slaap je in je eigen cabine. In je eentje of met z’n 2-en. Op elke slaapverdieping bevinden zich 9 cabines. 3 tweepersoons en 6 eenpersoons cabines. Een stoer afsluitbaar canvas gordijn voorkomt dat er spontaan iemand komt binnen vallen. Door te kiezen voor deze vorm hebben we getracht zoveel mogelijk een gevoel van privacy en veiligheid te creeren. De 1- en 2persoonsbedden zijn voorzien van heerlijke comfortabele matrassen en opgemaakt met heerlijk zacht beddengoed.

 

HET

ARCHIEF

&Indeling

 

De cabines met dubbelwandige afscheidingen en voorzien van isolatie zijn ruim en voorzien van eigen verlichting en opbergruimte. Op elke slaapverdieping vind je ook een sanitaire ruimte waar zich 3 douches, 3 wc’s en wastafel bevinden.